27 november 2009: Congres ‘Samen Efficiënt’

Bijblijven, kennis uitwisselen en discussiëren; dat kan tijdens het congres ‘Samen Efficiënt’. De GWW-sector werkte de afgelopen jaren aan het implementeren van Systems Engineering. Sinds het verschijnen van de Leidraad voor Systems Engineering binnen de GWW-sector in april 2007 passen partijen deze werkwijze toe. Als sector zijn we daarin gegroeid. De inzichten die daarbij zijn opgedaan, komen terug in de vernieuwde Leidraad. De presentatie van deze uitgave vindt plaats tijdens het congres ‘Samen Efficiënt’.

Wilt u deelnemen aan deze bijeenkomst? Meld u dan hier aan!

Voor de digitale uitnodiging en een beschrijving van het programma klik hier (pdf)

Reageer hier op dit artikel!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.