Organiseren · 08/06/2010

Complexiteit weergeven

Dit maal eens geen groot artikel met overwegingen, visies of zienswijzen, maar een simpele link naar een organisatie die op een hele creatieve manier complexiteit weet weer te geven.

Het bedrijf heet Bestario en ze schrijven over zichzelf:

Bestiario is a Barcelona/Lisbon-based company founded four years ago. We are dedicated to data visualization and to the creation of spaces for the collective creation of knowledge. Our slogan is:making the complex comprehensible. We combine art and science to design and create interactive information spaces. We have developed a powerful framework based on graph theory, topological algorithms, physical models, and geometrical and geographical representations to provide the optimum solutions to our customers.

Mocht je zelf heel veel data moeten visualiseren, neem dan eens een kijkje op hun portfolio.

%d bloggers like this: